Ha estat tot un èxit! Moltes gràcies!

Encara amb moltes emocions a flor de pell, fem una valoració excepcional de la 1a FiraCarcolze de Formatges Artesans del Pirineu.

Durant tot el dia 17 d’agost van passar per Castellnou de Carcolze 650 persones, que van poder passejar pel poble, tastar formatges, melmelades, pa, cerveses i vi. Igualment, van poder gaudir d’un dia fantàstic amb sol i bon ambient i del poble, un petit indret desconegut per molta gent que hem col·locat momentàniament sobre el mapa.

Vam comptar amb la participació dels millors elaboradors: 12 formatgeries d’altíssim nivell, amb uns productes únics i de màxima qualitat, les melmelades de la Núria de Cal Casal d’Ossera, els vins de la Torre del Veguer i el Celler Colet, la Cervesa ViP i el pa de Crosta i Molla. Productes amb nom i cognoms que ens han fet confiança en aquesta primera edició de la Fira.

No hagués estat possible fer aquesta Fira sense la complicitat i compromís dels patrocinadors i col·laboradors, gràcies per donar-nos visibilitat i un cop de mà!

I no ens podem oblidar de donar gràcies infinites als voluntaris que van passar hores sota el sol, muntant i desmuntant carpes, amb l’aparcament, al bar i a les graelles i en general donant suport a l’organització.

Ens acomiadem fins la propera edició, amb la satisfacció d’un esforç amb un gran resultat i amb les ganes d’encarar la 2a FiraCarcolze analitzant tot el que podem millorar i continuar amb aquest projecte que per nosaltres ha sigut molt més que engrescador.

Gràcies a tots!

Associació Cultural Roc Xic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s