
El dia 17 d’agost i dins la programació d’activitats de la Fira Carcolze, hem preparat una sessió de maridatge, a les 18h, a càrrec d’en Florenci Bayès , expert en formatges, treballa a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) i és professor de cursos d’elaboració de formatges.
Ell mateix ha fet una selecció de formatges presents a la fira per fer una sessió on parlarà de la història del formatge, de com menjar formatge i en farem un tast pràctic.
Els quatre formatges que es tastaran al maridatge són: Lo Cadinell del Serrat Gros, l’Ermessenda d’Eroles del Mas d’Eroles, el Serrat d’ovella de Cal Majuba i el Garrotxa de Formatges Bauma.
Acompanyarem els formatges amb dos vins i un cava: l’Eclèctic i el Like de la Torre del Veguer i el vi escumós Tradicional Extra Brut de Celler Colet.
Per acabar-ho d’arrodonir, combinarem formatges i vins amb melmelades de Cal Casal d’Ossera.
I us heu fixat amb les vistes? Ja tenim les copes preparades, només ens faltes tu! Bon menjar, el Cadí de fons, bona companyia i productes de primera qualitat amb el mestratge d’en Florenci.
Recordeu que el maridatge té places limitades, si et vols assegurar una plaça fes la inscripció ara mateix!
