Més informació sobre el maridatge

El dia 17 d’agost i dins la programació d’activitats de la Fira Carcolze, hem preparat una sessió de maridatge, a les 18h, a càrrec d’en Florenci Bayès , expert en formatges, treballa a l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries) i és professor de cursos d’elaboració de formatges.

Ell mateix ha fet una selecció de formatges presents a la fira per fer una sessió on parlarà de la història del formatge, de com menjar formatge i en farem un tast pràctic.

Els quatre formatges que es tastaran al maridatge són: Lo Cadinell del Serrat Gros, l’Ermessenda d’Eroles del Mas d’Eroles, el Serrat d’ovella de Cal Majuba i el Garrotxa de Formatges Bauma.

Acompanyarem els formatges amb dos vins i un cava: l’Eclèctic i el Like de la Torre del Veguer i el vi escumós Tradicional Extra Brut de Celler Colet.

Per acabar-ho d’arrodonir, combinarem formatges i vins amb melmelades de Cal Casal d’Ossera.

I us heu fixat amb les vistes? Ja tenim les copes preparades, només ens faltes tu! Bon menjar, el Cadí de fons, bona companyia i productes de primera qualitat amb el mestratge d’en Florenci.

Recordeu que el maridatge té places limitades, si et vols assegurar una plaça fes la inscripció ara mateix!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s