Pa amb formatge

Els amants del formatge, com nosaltres, sabem que la millor manera d’assaborir-lo és amb un tros de pa, un sopar fàcil i senzill, un berenar o un mos a mig matí saludable i deliciós. A la Fira, formatges no en faltaran… i pa tampoc!

Formatges Cuirols

Selecció de formatges Cuirols

En Josep Venturós, va obrir la Formatgeria Cuirols l’any 2007, quan ja feia 13 anys que tenia un ramat de cabres. La seva il·lusió sempre havia sigut fer formatges com els de la seva àvia.

A Cuirols busquen la sostenibilitat, el retorn als orígens i defensen l’elaboració amb llet crua. Els seus formatges són elaborats amb llet crua, quall vegetal i treballen amb ferments propis. D’aquesta manera, es conserva el gust de la llet, un gust dinàmic, on es pot apreciar com varia el gust dels formatge en funció de les herbes que mengen les cabres i les estacions de l’any.

Les cabres són de raça alpina, que és molt robusta, aguanta molt bé el fred i és una gran lletera. Viuen en un corral amb pati exterior i surten a pasturar cada dia a la Serra del Catllaràs. La seva alimentació es basa en cereals, farratges i pastures naturals.

Productes destactats: formatges de llet crua de cabra, madurats, tous, tupí, marbrat.

Més informació: http://www.formatgescuirols.com/

Crosta i Molla

Pa de Crosta i Molla

Crosta i Molla sorgeix amb l’objectiu de portar a les nostres taules un pa de qualitat, tant per la manera d’elaborar-lo, com per les seves matèries primeres. Això vol dir que és un pa elaborat com el d’abans, a partir de massa mare i sense presses.

El promotor del projecte ha volgut, també, plasmar la seva formació de forner amb un punt de modernitat i afegeix ingredients qu eno trobem habitualment al pa: llavors, formatges, espècies, bolets, flors i fins i tot fruites. Això fa que s’autodefineixi com un forn de pa creatiu.

Els pans i les coques es poden comprar a la botiga-forn de la Seu i també serveixen a restaurants i establiments de la comarca.

Productes destactats: pans i coques

Més informació: https://bit.ly/2JMJGzF

Aquesta imatge té un atribut alt buit; el nom de fitxer és presentaciocc81n3.png

Recordeu que la Fira se celebrarà el 17 d’agost de 2019 a Castellnou de Carcolze.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s