Patrocinadors i col·laboradors

La Fira Carcolze de Formatges Artesans del Pirineu és possible gràcies a la col·laboració de les empreses i entitats següents:

Patrocinadors

Diputació de Lleida

Consell Comarcal de l’Alt Urgell

Ajuntament d’El Pont de Bar

Idapa

Peusa

Col·laboradors

Embotits Turet és un establiment emblemàtic del poble de Martinet, on diferents generacions de la família s’han dedicat al negoci cansalader, treballant sempre amb productes de primera qualitat.

Restaurant El Grau de l’Ós de Bellver de Cerdanya. Un restaurant on podreu degustar cuina amb productes locals i de temporada.

Finques Planes és una agència immobiliària de La Seu d’Urgell amb una extensa trajectòria en el sector i especialment a l’Alt Urgell.

L’Hotelet d’Estamariu un hotel rural d’allò més tranquil amb vistes al Cadí. Un lloc per descansar i descobrir els tresors de l’Alt Urgell.

A l’oficina de Turisme de La Seu d’Urgell us donaran tota la informació necessària per gaudir de la vostra estada a l’Alt Urgell.

Al Balneari Hotel Sant Vicenç trobareu bona cuina, aigües termals, piscines i tractaments de benestar, tot el que necessiteu per passar una estada magnífica a la vora del Segre en un edifici ple d’història.

A Ca l’Andreu d’Alàs són ramaders i especialistes en vedella ecològica. Es tracta d’una explotació familiar que produeix carn de màxima qualitat i té un sistema de venda per internet del seus productes.

Diversió, emoció i competició al Karting el Pla. L’únic circuit de karting de l’Alt Urgell es troba als afores d’El Pla de Sant Tirs i ofereix activitats per a adults, nens i fins i tot per a celebracions o grups.

Cerdanya EcoResort és un complexe turístic al poble de Prullans, amb hotel, apartaments, càmping o bungalows per tal que tothom s’hi trobi a gust. Té un espai wellness, restaurants i una extensa programació d’activitats per completar l’estada.

Deixa’t portar pel corrent de l’aigua al Ràfting Parc del Parc del Segre a La Seu d’Urgell. Una experiència emocionant per fer amb la família o amics. Per als més aventurers ofereixen rocòdrom, circuits en btt, piragüisme i altres esports enmig de la natura.

A Martinet de Cerdanya hi ha la Carnisseria i xarcuteria Puig on hi trobareu carns de vedella i xai criats a la zona, una selecció de productes del Pirineu i menjars preparats com ara el trinxat o els canelons.

La Pirenaica és la cooperativa de la comarca de l’Alt Urgell que fabrica pinsos i aliments per al bestiar, ha estat sempre lligada a la producció de llet de vaca. Concentra gran part de la seva activitat a La Seu d’Urgell i rodalies.

Eurona, és l’empresa que proporciona serveis d’accés a internet mitjançant connexions de fibra o satèl·lit. Durant la FiraCarcolze podreu provar els seus serveis de xarxes sense fils al poble de Castellnou de Carcolze.

Organitza

Associació Cultural Roc Xic (Castellnou de Carcolze)