Patrocinadors i col·laboradors

La 1a Fira Carcolze de Formatges Artesans del Pirineu és possible gràcies a la col·laboració de les empreses i entitats següents:

Patrocinadors

Diputació de Lleida

Consell Comarcal de l’Alt Urgell

Ajuntament d’El Pont de Bar

Idapa

Peusa

Col·laboradors

Embotits Turet és un establiment emblemàtic del poble de Martinet, on diferents generacions de la família s’han dedicat al negoci cansalader, treballant sempre amb productes de primera qualitat.

L’Hotel Font del Genil al poble d’Arsèguel us ofereix un entorn relaxat i amb encant per gaudir d’una estança tranquil·la a les còmodes habitacions i d’una cuina gourmet, d’autor amb productes frescos de la terra.

Al Balneari Hotel Sant Vicenç trobareu bona cuina, aigües termals, piscines i tractaments de benestar, tot el que necessiteu per passar una estada magnífica a la vora del Segre en un edifici ple d’història.

A Ca l’Andreu d’Alàs són ramaders i especialistes en vedella ecològica. Es tracta d’una explotació familiar que produeix carn de màxima qualitat i té un sistema de venda per internet del seus productes.

Castells, lampisteria i calefacció és una empresa històrica de La Seu d’Urgell que dona servei a la ciutat i part de la comarca. Pressupostos i execucions de projectes de lampisteria i altres.

L’empresa Nord Pirineus de La Seu d’Urgell té una llarga trajectòria distribuint productes d’alimentació, licors i begudes o productes d’higiene i neteja tant per a particulars com per a restauradors.

Diversió, emoció i competició al Karting el Pla. L’únic circuit de karting de l’Alt Urgell es troba als afores d’El Pla de Sant Tirs i ofereix activitats per a adults, nens i fins i tot per a celebracions o grups.

Cerdanya EcoResort és un complexe turístic al poble de Prullans, amb hotel, apartaments, càmping o bungalows per tal que tothom s’hi trobi a gust. Té un espai wellness, restaurants i una extensa programació d’activitats per completar l’estada.

Deixa’t portar pel corrent de l’aigua al Ràfting Parc del Parc del Segre a La Seu d’Urgell. Una experiència emocionant per fer amb la família o amics. Per als més aventurers ofereixen rocòdrom, circuits en btt, piragüisme i altres esports enmig de la natura.

A Martinet de Cerdanya hi ha la Carnisseria i xarcuteria Puig on hi trobareu carns de vedella i xai criats a la zona, una selecció de productes del Pirineu i menjars preparats com ara el trinxat o els canelons.

La Pirenaica és la cooperativa de la comarca de l’Alt Urgell que fabrica pinsos i aliments per al bestiar, ha estat sempre lligada a la producció de llet de vaca. Concentra gran part de la seva activitat a La Seu d’Urgell i rodalies.

Organitza

Associació Cultural Roc Xic (Castellnou de Carcolze)